Tafelverkoop in De Oude School

giessen-oudekerk • In De Oude School, Oudkerkseweg 18, in Giessen-Oudekerk vindt op zaterdag 27 januari van 9.30 tot 14.30 een tafelverkoop plaats. In beide zalen is er een markt met boeken, speelgoed, tweedehands kleding en allerlei andere spulletjes. Voor informatie : activiteitencommissie.hgggop@gmail.com.


Koffie met plus in Dorpskamer Arkel

arkel • Het team van de Dorpskamer Arkel schenkt elke vrijdagmorgen, maandag- en woensdagmiddag thee of koffie. Maar op vrijdag 2 februari, 2 maart en 6 april krijgen de aanwezigen er iets lekkers bij. De aanvang is 10.00 uur. De Dorpskamer is gevestigd in de Brede School Lingewaard aan de Harpstraat.


Oud papier ophalen

bleskensgraaf • In de gemeente Bleskensgraaf wordt op vrijdagavond 26 januari weer oud papier opgehaald. Containers moeten eind van de middag langs de weg staan.


Erwtensoepactie

giessenburg • De Gereformeerde Kerk in Giessenburg houdt zaterdagmorgen 3 februari een erwtensoepactie. Deze wordt huis aan huis in Giessenburg verkocht. Daarmee wordt een traditie voortgezet, want deze actie vindt al sinds 1975 twee keer per jaar plaats. De erwtensoep wordt vers bereid en is van prima kwaliteit. Een liter kost 2,50 euro en de rookworst kan er los bijgekocht worden voor 2 euro. Mensen die soep willen, kunnen hun pan buiten klaar zetten. De opbrengst is bestemd voor de Maranathakerk.


Veteranencafé

gorinchem • Het eerstvolgende Veteranencafé op zaterdag 3 februari van 14.00 tot 16.00 uur, wordt gehouden in Pogo (Podium Gorcum) aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. Veteranen en voormalige en actief dienende militairen zijn met hun partners van harte welkom.