Tributeband The Beatles in Ameide

ameide • One After 909, een tributeband van The Beatles, treedt zaterdag 10 februari op in Het Spant te Ameide. In de voorverkoop zijn de kaarten 10 euro, aan de deur 12,50 euro. Reserveren kan via info@hetspant.com.


Koor Gieser Wildevrouwen in Zes Molens

noordeloos • Het Noordelose koor De Giesser Wildevrouwen treedt op in De Zes Molens te Hoornaar. De aanvang is 14.30 uur. De dames zingen hedendaagse liedjes, liedjes uit de jaren veertig en cabaret. Entree: 3 euro.


Ledenvergadering Oranjevereniging

giessen-oudekerk • Oranjevereniging Giessen-Oudekerk houdt vrijdag 26 januari de jaarlijkse ledenvergadering in café-restaurant Olt-Ghiessen. Aanvang is 20.00 uur. De agenda omvat notulen en het jaarverslag en financieel verslag. Aftredend en herkiesbaar zijn Eric Boer, Marcel Roos en Rien van Dijk, aftredend en niet herkiesbaar zijn Inge Westerhout-Bons en Goof van Rijswijk. Nieuwe door het bestuur voorgedragen bestuurleden zijn Anke van Garderen en Menno van Harten. Het jaarprogramma wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de leden en omvat Koningsdag, 4 mei en de 37e Gondelvaart in september. Afsluitend is er een gratis verloting.


Jeugdavond over social media

giessenburg • In kerkelijk centrum De Rank aan de Dorpsstraat 57 in Giessenburg is dinsdag 30 januari voor jongeren van 8 tot 18 een avond over het positief gebruiken van social media. Mobiele telefoons mogen meegenomen worden. Inloop start 18.45 uur, de avond begint om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 20.30 uur. De derde en laatste avond over social media is op woensdag 21 maart voor de volwassenen.


Buffetavond in De Zes Molens

hoornaar • In woonzorgcomplex De Zes Molens te Hoornaar vindt de maandelijkse thema-avond plaats. Deze keer is het een stamppotavond. Gasten zijn vanaf 17.30 welkom. De kosten zijn 19,25 euro. Inschrijven kan bij de medewerkers van het restaurant of via 0184-678043.


Ontmoeting partners autisten

gorinchem • MEE houdt woensdag 21 februari van 10.00 tot 11.30 uur een ontmoeting voor partners van autisten. Partners van iemand met autisme ontmoeten elkaar tijdens deze bijeenkomst, die gehouden wordt in PoGo aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. Er is ook aandacht voor de partnercursus autisme. Info of aanmelding: 0183-691600 of cursusregio@meeav.nl.


Voorlichtingsavond over tinnitus

dordrecht • Stichting Hoormij houdt woensdag 7 februari een voorlichtingsavond over tinnitus, van 19.00 tot 21.30 uur in het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk, aan de Albert Schweitzerplaats 25 in Dordrecht. Aanmelding: www.asz.nl.