Nieuwjaarsreceptie Sint Moritz

giessen-oudekerk • IJsclub Sint Moritz houdt zaterdag 13 januari haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Leden, sponsors, buren, vrijwilligers en andere belangstellenden zijn van 16.00 tot 18.00 uur welkom in het clubgebouw aan de Binnendamseweg om onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe jaar te beginnen.


Lotgenotencontact over partnerverlies

molenwaard/giessenlanden • In het gemeentehuis van Giessenlanden aan de Groeneweg 33 in Hoornaar wordt vanaf 23 januari een zeven middagen durende lotgenotencontactgroep georganiseerd voor mensen uit Giessenlanden en Molenwaard die een partner verloren hebben.

"Verlies van je partner is een ingrijpende gebeurtenis. De wereld lijkt stil te staan, niets is meer zoals het was. Dan kun je best wat steun en advies gebruiken", redeneren de organisatoren. Praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt kan verhelderend werken. De bijeenkomsten vinden plaats op 23 en 30 januari; 6, 13 en 20 februari; 6 en 13 maart van 14.30 tot 16.00 uur. Aanmelden kan via 0183-583917 of gsssociaalteam@jouwgemeente.nl.


Open dag Hendrik van Brederode

ameide • De Hendrik van Brederodeschool aan de Liesveldweg 65 in Ameide wordt op zaterdag 20 januari van 10.00 tot 11.30 uur een open dag gehouden. Geïnteresseerden en mogelijk nieuwe ouders zijn welkom om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met de school. Het team, de MR en het Activiteitenteam zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te geven. Een afspraak maken met de directie is ook mogelijk.