VIKO boekt winst in Ijsselstein

ijsselstein • De korfbalheren van VIKO wonnen zaterdag in IJsselstein met 12-18 van Fortissimo. Al vroeg in de wedstrijd zette Vikash Mahadew Missier zijn team op een 0-2 voorsprong. Fortissimo kwam op gelijke hoogte. Beide ploegen hadden vervolgens moeite om tot scoren te komen. Voor de IJsselsteiners bleek dit nog iets lastiger dan voor VIKO. Met drie doelpunten op rij van de Vianese heren werd er weer afstand genomen van de thuisploeg. Dit gat heeft Fortissimo ook in de rest van de wedstrijd niet meer kleiner kunnen maken. Bij rust stond het 4-8. In de tweede helft lieten beide teams een hoger rendement zien, maar VIKO bleef steeds de bovenliggende ploeg. De score liep langzaam op, terwijl het verschil zo'n zes doelpunten in het voordeel van de Vianezen bleef. Bij een stand van 10-16 hadden alle basisspelers van VIKO gescoord.
Zaterdag 16 december speelt VIKO in sporthal Helsdingen tegen Fiducia. In de afgelopen jaren werd er zes keer tegen deze ploeg gespeeld en in alle duels won de thuisploeg. Het eerste fluitsignaal klinkt om 16.20 uur in Vianen.