Poppenvoorstelling in bibliotheek

vianen • Arda Cassée voert donderdag 28 december de poppenvoorstelling 'De winterkoningin' op in Bibliotheek Vianen. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. In de interactieve voorstelling komt de winterkoningin langs, zij vertelt over het leven op de Noordpool. Daar is alles anders, er zijn geen bomen, geen bloemen en geen koeien. De entree is gratis, aanmelden is niet nodig. De middag begint om 15:00 uur en duurt tot 16:00 uur.


Knutselmiddag in bibliotheek

vianen • CreaBeez organiseert weer een knutselmiddag voor ouders en kinderen in de Viaanse bibliotheek. Thema is 'Kerstmis'. Hierbij gaan zowel ouder en kind naar huis met een werkstuk. De ouder maakt een creatief bloemstuk en de kinderen kunnen naar hartenlust knutselen met de diverse kerstdecoraties. Er zijn weer leuke voorbeelden voor de kinderen en de bloemstukken kunnen met witte of rode bloemen gemaakt worden. Deelnemers moeten wel bij de aanmelding doorgeven naar welke kleur de voorkeur uitgaat. Deelname kost 17,50 euro en voor elk volgend kind komt er 3,50 euro bij. Kinderen zonder ouder zijn altijd welkom maar dan wel vanaf 5 jaar en dan zijn de kosten 3,50 euro. Aanmelden kan via info@creabeez.nl of bel met Puck de Haan via 06-18793980.


Top 2000-kerkdienst

lexmond • De protestantse gemeente in Lux Mundi houdt zondag 17 december een Top2000-dienst, aanvang 19:30 uur. Met live muziek van popkoor 0183 en singer-songwriter Delise.