Vianen sleept 3 punten binnen tegen Geldermalsen.

Doordat 2 spelers niet aanwezig konden zijn, moest Vianen het doen met in totaal 11 spelers. Al redelijk vroeg in de wedstrijd kwam Geldermalsen op voorsprong door een scherpe tip in. De dames van Vianen lieten hun koppies niet hangen en herpakten zich en scoorden kort daarna de 1-1. Een mooie backhand in het net door Lobke Gresnigt. Vlak voor de rust legde Juliette Verweij via een goed combinatiespel met Iris Klein Gebbink de bal in het doel. Met deze stand gingen de dames de rust in.

In het begin van de 2e helft creëerde Vianen veel kansen. Het 3e en laatste doelpunt voor Vianen viel uit een strafcorner die Iris Klein Gebbink strak in de hoek speelde.

Geldermalsen creëerde nog een aantal kansen, maar de verdediging van Vianen hield goed stand. De eindstand bleef dan ook 1-3.

Volgende week speelt Vianen thuis tegen Krommerijn om 14:00 uur.