Winst hockeyheren

vianen • De hockeyheren van MHC Vianen wonnen op een regenachtige en gure zondagmiddag het competitieduel tegen Fletiomare met 7-1. Door deze overwinning is het team nu lijstaanvoerder. Komende week spelen de hockeyherne weer een thuiswedstrij.


Hockeydames putten moed

vianen • De hockeydames van MHC Vianen pakten zondagmiddag een fraaie 2-6 uitoverwinning tegen het Utrechtse Rijnvliet D1. Voor rust scoorden Sterre Lieftinck en Juliette Verweij. Door goede onderlinge communicatie speelde Vianen ook na rust sterk en maakte nog vier uitstekende treffers: een tweede van Juliette Verweij, een mooi schot van Iris Klein Gebbink en twee prachtige doelpunten van Baukje van den Heuvel.


Schoolvolleybal bij Servia

vianen • Na het succes van de afgelopen jaren organiseert Volleybalvereniging Servia op donderdag 9 november alweer voor de vijfde keer het Schoolvolleybaltoernooi voor leerlingen van de basisscholen in de gemeente Vianen. Zo'n 120 kinderen verdeeld over 21 teams uit de groepen 6, 7 en 8 gaan strijden om de felbegeerde bekers in twee poules. Doel van het toernooi is kinderen kennis te laten maken met volleybal en ze er voor te enthousiasmeren. Servia groeit al een aantal jaar flink bij de jeugd en pakt de jeugdafdeling steeds professioneler aan. Onder andere door het organiseren van speciale clinics.

Het toernooi op donderdag 9 november wordt gespeeld in de Sporthal Zuid van Sportcentrum Helsdingen waar negen volleybalvelden opgezet zullen worden. Het toernooi duurt van 17:00 tot 20:00 uur.