Opbrengst Bartiméus

vianen • Vereniging Bartiméus Sonneheerdt heeft in Vianen, Hagestein en Hoef en Haag eind oktober 2.191,87 euro ingezameld tijdens de collecteweek. De opbrengst wordt besteed aan onderwijs en oogonderzoek voor blinde en slechtziende kinderen. Meer informatie is te vinden op de website.

q www.steunBartimeus.nl/collecte


Audi rijdt door na aanrijding

vianen • De Viaanse politie is op zoek naar een zwarte Audi en zijn bestuurder, de auto zou dinsdagmiddag op de rotonde op Jan Blankenweg een 15-jarig meisje hebben aangereden en vervolgens zijn doorgereden. Dit zou rond 14:30 uur zijn gebeurd. Het Viaanse slachtoffer fietste vanuit de richting centrum en wilde de rotonde bij de Jan Blankenweg oversteken. Ze werd hierbij aangereden door de bewuste zwarte Audi, die na het ongeluk doorreed in de richting van het industrieterrein. Het 15-jarige meisje is met letsel aan haar knie en been achtergelaten, zij kon wel zelf naar huis fietsen. De politie heeft ter plekke met een getuige gesproken, maar zoekt nog meer mensen die iets hebben gezien. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.


BMW gejat in Vianen

vianen • Tussen donderdag 23:00 uur en vrijdag 07:30 uur is aan de Molengraaf in Vianen een BMW 340i gestolen. De BMW is donkerblauw van kleur, heeft wit lederen bekleding en is voorzien van het kenteken PN-951-J. De politie vraagt mensen die de auto zien rijden contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844.


Auto te water in Lexmond

lexmond • Een automobiliste raakte vrijdagmiddag met haar voertuig te water langs het Lakerveld in Lexmond. Ze kwam vanuit Meerkerk en reed in de richting van Lexmond. Bij het afslaan naar een oprit zag de bestuurster een tegemoetkomende auto over het hoofd. Er was alleen sprake van lichte verwondingen.