SC Everstein komt te kort tegen Benschop

everdingen • In het duel tegen Benschop heeft SC Everstein niet aan klantenbinding gedaan. In de tweede minuut reageerde de verdediging apathisch op een voorzet van rechts, die door de vrijstaande David Verweij goed werd ingeschoten: 0-1. De fysiek veel sterkere gasten waren sneller in de omschakeling en lieten de roodwitten, die te weinig duels wonnen en veel ballen inleverden, niet in hun spel komen. De niet verdiende gelijkmaker viel in de 37ste minuut, toen Robbie de Roos een hoekschop prima inkopte: 1-1. Pal daarna werd Simon van Zante door doelman Mitchell van Oort van een treffer afgehouden. In blessuretijd liet collega Emiel Schipper de bal na een vrije trap uit zijn handen glippen waardoor Thomas Banfi een leeg doel voor zich had: 1-2. Pal na rust waren twee riante kansen niet aan Benschop besteed. SC Everstein bleef het proberen, maar had zijn dag niet. Een drietal wissels bracht geen zichtbare verbetering. Op slag van tijd knalde Jently Lemmer de bal rakelings over de lat.