Open dag Muziekschool Vianen

vianen • Muziekschool Vianen houdt zaterdag 23 september een open dag. Tussen 11:00 en 14:00 uur zijn alle belangstellenden welkom om te komen toeteren, trommelen en tokkelen.

Muzieschool Vianen is te vinden in het Oosterlicht College in Vianen. Het muzikale aanbod van de muziekschool is divers: van dwarsfluit en drums tot gitaar en trompet en nog heel veel meer muzikaals. Tijdens de open dag kunnen mensen onder meer zelf muziekinstrumenten uitproberen en luisteren naar optredens van leerlingen en docenten van de muziekschool. De aanwezige docenten kunnen van alles vertellen over de muzieklessen die zij verzorgen.

Ook zijn er diverse kortlopende cursussen te volgen voor jong en oud. Zo gaat er voor kinderen uit groep 3 tot 5 van de basisschool een muziekcursus van start waarin zij kennis maken met muziekinstrumenten, een begin maken met noten lezen enzovoorts. Deze cursus start na de herfstvakantie en wordt gegeven op dinsdagmiddagen. Over alle cursussen en lessen is informatie te krijgen tijdens de open dag.

De muziekschool organiseert verder een bijzondere actie: mensen die de flyer inleveren die op de basisscholen in de gemeente Vianen worden uitgedeeld, maken kans op vijf gratis lessen op een instrument naar keuze.

q www.muziekschoolvianen.nl