Kringloop Vianen zoekt bruikbare spullen

vianen • Kringloop Vianen heeft een mooi onderkomen gevonden aan de Hagenweg 7a in Vianen en opent in september voor het eerst haar deuren. In de aanloop naar deze opening wil bedrijfsleidster Tieneke van Putten alvast beginnen met de inrichting van de nieuwe kringloopwinkel. Vanaf woensdag 30 augustus gaat de inzameling van nog bruikbare goederen alvast van start.

Kringloop Vianen is te vinden achter de Formido aan de Hagenweg. Op de website is een routebeschrijving te vinden en binnenkort wijst nieuwe bebording de weg vanzelf. Bij de nieuwe kringloopwinkel is ruimschoots parkeerruimte te vinden. Het pand zelf heeft twee verdiepingen met in totaal achthonderd vierkante meter vloeroppervlak. Er is een speciale ingang voor de afgifte van goederen.

Schappen

De nu nog lege schappen en rekken schreeuwen erom om gevuld te worden met leuke, goed herbruikbare spullen als bijvoorbeeld kleding, servies- en glaswerk, meubels, witgoed, boeken en cd's, lampen, prullaria, puzzels, potten en pannen, speelgoed, enzovoorts. Alles wat nog werkt, onbeschadigd is en nog een tweede leven verdient is welkom. Zijn spullen te groot om ze zelf naar de kringloopwinkel te komen brengen, dan kunnen deze in overleg aan huis worden opgehaald. Op onze website vinden geïnteresseerden informatie over wat we wel en niet thuis opgehaald wordt.

Inleveren

Goederen inleveren kan van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Voor ophalen kan gemaild worden naar info@kringloopvianen.nl. Kringloop Vianen verwacht in september ook telefonisch bereikbaar te zijn. Op dit moment wordt achter de schermen nog druk gewerkt aan foldermateriaal en de website waarop straks alle gewenste informatie te vinden is. Het initiatief om weer een kringloopcentrum in Vianen te openen wordt ondersteund door de kringloopwinkels in Zederik, Leerdam, Gorinchem en Giessenlanden.

q www.kringloopvianen.nl