Wens Esmee in vervulling gegaan

vianen • Wensstichting SHAMAJO de droom van de Viaanse Esmee (21) in vervulling laten gaan. Esmee heeft een zeldzame genafwijking en een verstandelijke en lichamelijke beperking. Esmee kan niet praten en ligt een groot gedeelte van de dag in een foetushouding. Zij is 24 uur per dag afhankelijk van anderen.

Esmee is dol op Ernst en Bobbie. Ze heeft alle dvd's en kent alle liedjes. Twee jaar geleden was Esmee erg ziek en zag het ernaar uit dat ze niet lang meer te leven had. Persoonlijk begeleidster Reggy schakelde wensstichting SHAMAJO in om de droomwens van Esmee, een meet and greet met Ernst en Bobbie, in vervulling te laten gaan. Op dit moment gaat het gelukkig goed met Esmee en daarom regelden de wensvervullers van SHAMAJO dat zij samen met haar ouders, zusje en begeleidster een voorstelling kon bijwonen van Ernst en Bobbie. Afgelopen woensdag arriveerden Esmee, (stief)vader Peter, moeder Monique, zusje Veerle en persoonlijk begeleidster Reggy samen met wensvervullers Jan en Irma bij de schouwburg in Cuijk. Hier werd Esmee als een echte vip ontvangen.

Na het optreden kwam de klapper: de persoonlijke ontmoeting met Ernst en Bobbie! Ernst en Bobbie namen hier ruimschoots de tijd voor. Na dit alles mocht iedereen genieten van een maaltijd in brasserie De Poorten waar Esmee opnieuw verwelkomd werd als een echte vip. Moeder Monique vertelt: "De VIP-dag van Esmee was in één woord geweldig! De voorstelling van Ernst en Bobbie, de persoonlijke ontmoeting met hen en als afsluiting een VIP-diner met een geweldige ontvangst en heerlijke verwennerij, met kinderchocolade, friet en frikandel voor Esmee op tafel. Esmee heeft genoten, kletste volop en dan genieten wij ook!"