Nederlaag LTV Vianen

vianen • Waar 2-4 of zelfs 3-3 haalbaar had moeten zijn ging het vrouwenteam van LTV Vianen met 1-5 onderuit tegen het jeugdige TOP Papendrecht.

De eerste single werd meteen de langste. Annemiek Geuze verloor de eerste set kansloos met 1-6, maar herpakte zich door de volgende in de tiebreak te winnen (7-6). De spannende beslissende set ging vervolgens met 4-6 verloren: 0-1.

Solide spel

Ook Jorien Elbertsen liet het, na 6-4 en 3-6, op een derde set aankomen. Met solide spel gaf ze haar tegenstander geen schijn van kans (6-2): 1-1.

Esther Nelemans begon aftastend en verloor de openingset geflatteerd met 1-6. In de tweede stond de captain van het Vianense team constant op voorsprong, maar in de tiebreak redde ze het nét niet (6-7): 1-2.

Als laatste mocht Sabina van den Hoek proberen de stand gelijk te trekken. Het bleef bij proberen, want met twee keer 3-6 ging de zege naar de speelster van TOP: 1-3.

Dubbel

Het dubbel Patricia Ouwendijk/Van den Hoek begon sterk: 6-1. Het bezoekersduo ging daarna steeds beter tennissen en greep de winst alsnog met 5-7 en 2-6: 1-4. Aansluitend zat er ook voor het koppel Nelemans/Elbertsen weinig muziek in (4-6 en 2-6): 1-5.