• Jacqueline Reijersen van Buuren en Dimitra Premseler.
• Jacqueline Reijersen van Buuren en Dimitra Premseler. Foto: Nico van Ganzewinkel

Ladies Night op de Voorstraat-Noord

vianen • Zes ondernemers op de Voorstraat-Noord verzorgen op woensdagavond 12 april een enerverende Ladies Night in het centrum van Vianen. Alles staat deze avond in het teken van zaken die vrouwen belangrijk vinden.

Deelnemers zijn juwelier Reijersen van Buuren, modezaak The Stone, bloemenzaak Het Pand 28, restaurant Zas en Fratsen, Team Kapsalon, artist supplier en hobbyzaak Bij Dirks' en restaurant O'Morrow. Initiatiefneemsters van het evenement zijn Jacqueline Reijersen van Buuren en overbuurvrouw Dimitra Premseler van modehuis The Stone.

Jacqueline legt uit: "In onze juwelierszaak hebben we al vaker een Ladies Night georganiseerd. Dat was altijd een groot succes. We vonden het daarom een leuk idee om dit keer meerdere winkels mee te laten doen. Ook Dimitra was gelijk enthousiast om haar Ladies Night met de onze te combineren."

Compact

Door de deelname van zes ondernemers blijft het evenement compact, zegt Jacqueline. "Een groot voordeel voor de bezoekers is dat de loopafstanden tussen de deelnemende winkels en restaurants zeer kort zijn."

Er is op woensdag 12 april van alles te beleven tijdens Ladies Night. Juwelier Reijersen van Buuren presenteert net als de vorige keer de zeer populaire sieradenlijn van Ti Sento Milano. Jacqueline: "Het is een merk waar vrouwen op vallen."

Ook bij modezaak The Stone staat de wens van de vrouwen volop centraal. Tijdens een modeshow zullen de nieuwste collecties worden getoond. Ook presenteren de mannequins op deze avond de elegante schoenenmerken van het Panterhuis. En verder zijn ook in het modehuis de sieraden van Ti Sento Milano te bewonderen.

Lekkere hapjes

Tijdens de Ladies Night worden in alle deelnemende winkels lekkere hapjes geserveerd. Bij aankoop van een product bij juwelier Reijersen van Buuren of Modehuis The Stone ontvangen de gasten een bon voor een gratis kop koffie met een gebakje van bakkerij Lakerveld bij het hippe restaurant Zas en Fratsen.

Bij Team Kapsalon kunnen vrouwen voor slechts tien euro hun haar laten stylen. Bij mooi weer zijn waarschijnlijk ook de terrassen open aan de Voorstraat-Noord. Ook restaurant O'Morrow is geopend.

De Ladies Night op de Voorstraat-Noord duurt van 19:00 tot 22:00 uur. Op de Facebookpagina van modezaak The Stone staat het laatste nieuws over het evenement.

Dick Aanen