• Maart 2016.
• Maart 2016. Foto: marcusmphotography

fotoreportage hoef en haag

vianen • Marc Molenaar maakte als aankomend bewoner van Hoef en Haag de afgelopen twaalf maanden regelmatig foto's van de in aanwas zijnde woonwijk. Hij maakte deze foto's met een drone en legde zo op unieke wijze vast hoe het nieuwe dorp Hoef en Haag verrijst in de polder. Van de kale vlakte van maart vorig jaar. Tot het moment dat de eerste bewoners van Hoef en Haag de sleutel kregen van hun nieuwe huis: februari 2017.

Hoef en Haag is een grootschalig nieuwbouwproject. De komende jaren moeten er bijna tweeduizend woningen verrijzen onder de rook van Hagestein. De bouw is inmiddels in volle gang. Het project wordt gefaseerd in de verkoop gezet. Zo start donderdag 13 april de verkoop van 82 nieuwe Hoef en Haag-woningen onder de noemer 'Hagenborch'. Het gaat hier weer om verschillende woningtypes: van eensgezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen tot vrijstaande huizen.

Nog veel meer dronefoto's van Hoef en Haag zijn te zien op de website van Marc Molenaar: www.marcusmphotography.com. Meer informatie over Hoef en Haag is te vinden op www.hoefenhaag.nl.