Hockeydames Vianen spelen gelijk

vianen • De hockeydames van Vianen speelden zondag met 3-3 gelijk tegen Eemvallei.

Vianen begon sterk aan de wedstrijd en had meteen al veel kansen, alle pogingen zonder resultaat. Ook Eemvallei kwam af en toe gevaarlijk door, maar ook die leverden geen doelpunt op. In de tweede helft scoorde Eemvallei in de eerste 5 minuten uit een strafcorner.

Daarna kwam Vianen goed terug. Fleur Vlietstra tikte de gelijkmaker binnen. Deze stand bleef enige tijd onveranderd. Vervolgens kwam Vianen op 2-1 achterstand en al snel volgde ook de 3-1. Met nog acht minuten te spelen kreeg Vianen een strafbal mee, die Iris Klein Gebbink koelbloedig afmaakte. In de laatste minuut kreeg Vianen nog een strafcorner mee die Willemijn Pons scoorde. Zo eindigde de openingswedstrijd van het tweede seizoensdeel in een gelijkspel 3-3.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Mijdrecht op het programma.