Nipt verlies voor Servia

vianen • Na een zinderende wedstrijd verloren de volleybalheren van Servia zaterdag in IJsselstein nipt van thuisploeg Vives: 3-2.

Beide teams beginnen sterk. Er werd voor elke bal geknokt. Servia kwam op 24-25 voorsprong, maar het beslissende punt belandde net buiten de lijnen. De set ging uiteindelijk met 32-30 naar Vivres. In de tweede set behaalde de Viaanse mannen veel rendement in de blokkering. Men kwam op voorsprong en gaf die niet meer uit handen: 19-25. In de derde set pakte Servia een voorsprong van twee punten. Door enkele individuele fouten kwam Vivres langszij en won uiteindelijk met 27-25. In de vierde set stond Servia binnen mum van tijd op een ruime voorsprong, die niet meer in gevaar kwam: 16-25.

Ook de beslissende vijfde set was zeer spannend. Vivres nam een voorsprong, maar door sterk aanvallend spel van Lars Oostrom naderde Servia tot op één punt. Servia werd benadeeld door een foutieve beslissing van de scheidsrechter. Vivres won de set uiteindelijk met 15-12.