Jubileumuitzendingen Dr. Pol op tv

meerkerk • De wereldberoemde televisiedierenarts dr. Pol is komende week op televisie te zien terwijl hij op bezoek is bij cliënten van Dierenkliniek Meerkerk.

In een nieuw seizoen van The Incredible Dr. Pol. dat uitgezonden wordt op National Geographic Wild, is onder andere te zien hoe dierenarts Jan Pol mee ging met Barbara van Dierenkliniek Meerkerk tijdens haar visiteronde door onder andere Everdingen en Meerkerk. Zo assisteerde hij Jord bij een gebitsbehandeling van een paard en hielp hij Steven bij een lebmaag operatie.

De uitzending op National Geographic Wild staat gepland op vrijdag 10 maart om 22:00 uur.

De televisiedierenarts was in september vorig jaar te gast bij Dierenkliniek Meerkerk voor de opnamen. Ook dr. Pols' vrouw Diana en zijn zoon Charles waren aanwezig bij de opnamen die in de Alblasserwaard werden gemaakt.

Dr. Pol bracht een bezoek aan Dierenkliniek Meerkerk en de omgeving in verband met een serie opnames in Nederland in het kader van een jubileumuitzending. Onderdeel van deze uitzending is een bezoek aan Nederlandse dierenartsen om mee te doen met de dagelijkse werkzaamheden.

Het is niet bekend in welke uitzendingen het gehele bezoek van Dr. Pol aan de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden te zien is. Hij bracht in september vorig jaar nog meer bezoeken aan dierenartsen en klinieken in Nederland, die ook te zien zijn in de jubileumuitzendingen.