• De deelnemers hielden korte en krachtig presentaties.
• De deelnemers hielden korte en krachtig presentaties. Foto: Karin Versteegh

Grote deelname BNI-ochtenden

vianen • De ontbijtsessies op woensdagochtend van BNI chapter Antares in sporthal Helsdingen zijn een groot succes. Wekelijks komen er ruim dertig ondernemers naar de netwerkbijeenkomst.

"De gemiddelde opkomst is zo'n 97 procent", zegt Danny van Drie, regiodirecteur van BNI Utrecht West. De netwerkorganisatie ging op 26 oktober van start. "Op korte termijn willen we doorgroeien naar 45 leden."

De sessies duren van zeven tot half negen. In die anderhalf uur wordt een agenda van 18 punten afgewerkt. Dat alles gebeurt onder het motto: 'Zakendoen terwijl je concurrent slaap'.

Vast onderdeel van de bijeenkomst zijn de 60 seconden boodschappen, waarin de deelnemende ondernemers heel kort en krachtig iets over hun bedrijf of over één van hun activiteiten vertellen.

Bezoekers

Vorige week woensdag waren naast de vaste bezoekers ook veertig bezoekers uitgenodigd tijdens het ontbijt. In plaats van een minuut moesten de deelnemers hun boodschap nu kwijt in slechts dertig seconden.

Het fundament van BNI is gestoeld op het principe 'Geven loont'. BNI biedt elk lid de mogelijkheid om ideeën, contacten en netwerken te delen. "Dat levert vele voordelen met als belangrijkste voordeel, zakelijke aanbevelingen", aldus de netwerkorganisatie.

"Als je lid bent van BNI is het net alsof je een team van verkopers voor je hebt werken die elke dag opletten of ze je kunnen helpen je product in de markt te zetten. Als mond-tot-mond reclame belangrijk is voor jouw bedrijf, dan is BNI het aangewezen netwerk om lid van te worden"

Tien miljard

"In 2016 waren er meer dan 7.800 chapters wereldwijd met meer dan 210.000 actieve leden die samen meer dan 10 miljard euro aan extra omzet voor de leden genereerden", schrijft BNI op zijn website. BNI is een zakelijke en professionele netwerkorganisatie die van elke branche/specialisatie slechts een afgevaardigde lid laat worden per chapter. Meer informatie is te vinden op de website.


q bni-utrecht-west.nl