Samen onder één dak in Stolwijk

stolwijk • ABS Middelland in Lekkerkerk gaat per 1 januari 2018 verhuizen naar Stolwijk. Daar gaat het bedrijf samen met Verhoef Autoschadeherstel verder onder een nieuwe naam: ABS Autoherstel Verhoef.
"Op de locatie aan de Nijverheidsweg 24 in Stolwijk, waar Verhoef Autoschadeherstel al gevestigd is, komt een vestiging met moderne apparatuur waar onze goed opgeleide vakspecialisten hun werk op de beste manier kunnen uitoefenen", meldt Henk Verhoef, die ruim 40 jaar geleden zijn eigen schadeherstelbedrijf in Stolwijk startte onder de naam Autoschadeherstelbedrijf Verhoef. "In Stolwijk komt nu alles samen: moderne technieken en vakmanschap." Naast een modern uitgeruste werkplaats heeft de locatie aan de Nijverheidsweg ook een moderne wasstraat en kunnen klanten naast autoschadeherstel ook bij ABS Autoherstel Verhoef terecht voor ruitschadeherstel, caravanherstel, banden en onderhoud voor alle merken. Ook het huren van een auto of bus is mogelijk.


Pop-up store

bergambacht • Aan de Hoogstraat 76 in Bergambacht is maandag een pop-up store geopend. Verkrijgbaar is textiel, onder andere handdoeken, badjassen, dekbedovertrekken, thee- en keukendoeken en badlakens. Zaterdag 30 december is de laatste verkoopdag. Meer informatie via Facebook (popupstoreBergambacht)


Welzijnspunt dicht

schoonhoven • Het Welzijnspunt van Stichting SWOS is van maandag 25 december tot en met maandag 1 januari vanwege de feestdagen gesloten. Op dinsdag 2 januari staan de Welzijnsadviseurs weer klaar. Stichting SWOS is op 27, 28 en 29 december wel telefonisch te bereiken van 09.00 tot 12.00 uur: 0182-381227