Spirit in blessuretijd geveld door Zwarte Pijl

ouderkerk a/d ijssel • Spirit had er na afloop flink de smoor in. De Ouderkerkse formatie verloor door een doelpunt in de 96ste minuut met 1-2 van Zwarte Pijl.

Dat gebeurde in een chaotische wedstrijd, die een kwartier later begon en enig oponthoud kende door een blessure van de scheidsrechter. Hij moest enkele malen worden opgelapt, maar wenste het duel niet te staken.

Spirit liep letterlijk achter de feiten aan. De Ouderkerkers kwamen met 0-1 achter toen een Rotterdamse speler doelman Bas Haasnoot verschalkte met een welgemikte vrije trap. Dat leidde tot aandringen van Spirit. Pas in de 87ste minuut lukte het de 'Kanaries' om de gelijkmaker binnen te schieten. Timme van Hof scoorde namens de geel-witten. Lang duurde de vreugde niet, want door de late treffer van Zwarte Pijl bleef Spirit puntloos achter. De Ouderkerkers bivakkeren door dit resultaat in de middenmoot.