• De eigenaren (en broers) Kees-Jan en Klaas de Wit zijn trots op hun nieuwe bedrijf.
• De eigenaren (en broers) Kees-Jan en Klaas de Wit zijn trots op hun nieuwe bedrijf. Foto: Jan Timmer

Feestelijke opening Vakgarage De Wit

schoonhoven • Vakgarage De Wit Schoonhoven vierde zaterdag de officiële opening van het nieuwe bedrijfspand met een open dag en een feestelijk samenzijn voor relaties en overige genodigden.

De eigenaren (en broers) Kees-Jan en Klaas de Wit mogen trots zijn op de nieuwe vestiging van hun universele garagebedrijf aan De Diamant 6 in Schoonhoven. Het op een A-locatie gelegen gebouw heeft een fraaie uitstraling en biedt alle ruimte aan twee (!) showrooms, een riante werkplaats, een poetsruimte, wasplaats, spreekkamers, kantoorruimte en een magazijn.

Verschil

"We hebben in totaal nu zo'n 1.500 vierkante meter aan pand beschikbaar", stelt Klaas de Wit tevreden vast. "Een enorm verschil met onze oude vestiging aan de Achterwetering. Toen we daar in 2010 begonnen voldeed het daar nog prima, maar in de loop van de jaren daarna kwamen we, ondanks enkele uitbreidingen, serieus klem te zitten. Vandaar dat we zeer geïnteresseerd waren toen zich op het nieuwe bedrijventerrein Zevender de mogelijkheid voordeed nieuw te bouwen."

In april van dit jaar verhuisden ze naar hun nieuwe locatie. "Hier zijn wij en onze klanten van alle gemakken voorzien. We realiseren ons heel goed dat we de groei van ons bedrijf voor het belangrijkste deel aan hen en aan ons zes man sterke medewerkersteam te danken hebben. Daar zijn we ze dankbaar voor." De ontwikkeling van het garagebedrijf heeft ook alles te maken met de wijze waarop Vakgarage De Wit Schoonhoven werkt.

Vertrouwen

"Afspraak is hier afspraak; daar kunnen onze klanten op vertrouwen", geeft Kees-Jan de Wit aan. "Daarnaast hechten we aan eerlijkheid en hoogwaardige kwaliteit. Met andere woorden: je weet precies wat je aan ons hebt. Bovendien biedt onze aansluiting bij het label Vakgarage een aantal zekerheden. Eén daarvan is onze scherpe inkoop. Daar profiteer je als klant zeker ook van."

Bij Vakgarage De Wit Schoonhoven kunnen klanten terecht voor een breed scala aan diensten, zoals de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, de import van auto's (complete afhandeling van opdracht tot en met aflevering), APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken volgens fabrieksvoorschriften (inclusief garantiebehoud), reparaties, schadetaxatie en afwikkeling, aankoopkeuringen, camperonderhoud en uitlijnen.

"Dat doen we met een ervaren, volledig gediplomeerd en enthousiast team", besluit Klaas de Wit. "In een gloednieuw pand dus. Het was mooi om de officiële opening met zoveel mensen te mogen delen!"

Jan Timmer