Prijswinnaars LR Loepwick

lopik • Bij LR Loepwick werd zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen verreden. Winnaars in de verschillende categorieën en proeven waren: Nadia Verburg op Why Not; Sara v/d Bunt op Sjimmie; Indy v/d Bunt op Sjimmie; Jasmijn Reijmerink op Jenny; Sara en Indy v/d Bunt met Sjimmie; Jasmijn Reijmerink.

Examens

berkenwoude • De leerlingen van Kemposchool Shaloin Kempo Kai van Ron Smitskamp in Berkenwoude deden afgelopen week examen met een blauwe slip, groene of gele band als resultaat. De leerlingen werden beoordeeld door Mario en Vincent.

Welkome overwinning

lekkerkerk • BC Sluyk Lekkerkerk heeft zes broodnodige punten meegenomen uit Den Haag. Er werd met 2-6 gewonnen van de nummer 3 in de poule: BV Onder Ons. Alle Lekkerkerkers wonnen hun singlepartij.

Ruime zege OTTV

ouderkerk • Na een aantal kleurloze wedstrijden heeft het eerste tafeltennisteam van OTTV/Gulden Krakeling eindelijk een ruime overwinning geboekt. Pitt '66 uit Capelle aan den IJssel was het slachtoffer: 8-2.

Ledenvergadering

lekkerkerk • IJsvereniging Lekkerkerk houdt vrijdagavond 24 november om 20.00 uur haar ledenvergadering in het ijsclubgebouw. De agenda vermeldt o.a. het financieel verslag, de bestuursverkiezing, een gratis verloting en na afloop het alom bekende biljartspel.

Lopik geeft clinic

lopik • De hoofdmacht van zaterdagderdeklasser Lopik geeft vanavond (dinsdag) een clinic aan het G-elftal van Lekkerkerk. Lopik-trainer Bertus van Schaik: "Zaterdag hebben we rust, dus een trainingsavond opofferen voor dit initiatief is geen probleem."

Spirit verliest

ouderkerk • Spirit verloor in Vlaardingen met 1-0 van DVO '32. De Ouderkerkers kregen voor rust geen enkele grip op de wedstrijd en waren aanvallend vrijwel onmachtig. Na rust kon Spirit een achterstand niet ongedaan maken.