Afbeelding

BGV in de prijzen

benschop • Tijdens regionale springwedstrijden in Woerden, georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie voor regio Midden Nederland, is BGV Benschop in de prijzen gevallen. De turnvereniging deed mee met twee groepen meisjes en behaalde o.a. enkele eerste plaatsen.


AV Start vraagt aandacht voor verlichting in park

lekkerkerk • Het was afgelopen week griezelen geblazen op sportpark de Weydehoeck in Lekkerkerk, waar door atletiekvereniging Start een Halloweenloop werd georganiseerd. Met ruim 50 griezelig uitgedoste lopers en lopertjes werd deze eerste editie een succes.
Met het organiseren van deze ludieke loop had AV Start ook een serieuze bedoeling. Nu was het park nog verlicht met kaarsjes, maar de wens is om vaste verlichtingspunten te krijgen in Weydehoeck. Dit om het park ook in de avonden en de winterperiode te kunnen gebruiken voor o.a. trainingsactiviteiten. "Hiervoor zijn al allerlei voorbereidingen en onderzoeken gedaan", meldt het bestuur. "Er is zelfs middels sponsoring al een groot deel van de verlichtingspunten gefinancierd. Binnenkort vinden er gesprekken met de gemeente plaats om te kijken hoe het staat met de vergunningsaanvraag voor het plan, die al geruime tijd geleden is ingediend." De volgende loop van AV Start is aankomende zondag. Er wordt dan, eveneens in park Weydehoeck, een veldloop georganiseerd. De jeugd van 9 t/m14 jaar loopt één ronde (1.500 meer) en start om 10.00 uur. Jongeren 15 t/m 17 jaar lopen twee ronden en starten om 10.30 uur. De dames en heren starten om 11.00 uur. Zie ook: www.avstart.nl