Vrijwilligerspas Krimpenerwaard

krimpenerwaard • De gemeente Krimpenerwaard organiseert op 7 december, de Dag van de Vrijwilliger, een buffet voor de bestuursleden van vrijwilligersorganisaties. Tijdens deze gelegenheid vindt de symbolische uitreiking van de vrijwilligerspas plaats.

Iedereen die vier uur of meer per week vrijwilligerswerk doet en is aangesloten bij een vrijwilligersorganisatie, ontvangt vanaf januari 2018 een voordeelpas. Hiermee profiteren vrijwilligers van verschillende (kortings)acties bij meer dan tachtig winkeliers en organisaties in de gemeente Krimpenerwaard. De pas is een jaar geldig. Daarnaast krijgen ze eenmalig een cadeaupakket met een waarde van 50 euro.

Aan de bestuursleden van de vrijwilligersorganisaties wordt gevraagd de namen door te geven van de mensen die vier uur of meer per week (of 208 uur per jaar) aan vrijwilligerswerk besteden. Zij krijgen dan de voordeelpas en het cadeaupakket. Wie ook wil weten of men in aanmerking komt voor de vrijwilligerspas kan contact opnemen met de organisatie waarvoor men vrijwilligerswerk verricht.

De bestuurders van de vrijwilligersorganisaties ontvangen binnenkort een uitnodiging voor het vrijwilligersbuffet op donderdag 7 december. In deze uitnodiging staat ook aangegeven hoe ze de vrijwilligers kunnen aanmelden.

Groupcard BV, de organisatie die de vrijwilligerspas voor de gemeente Krimpenerwaard gaat uitgeven, benadert de komende periode ondernemers en winkeliers met de vraag of zij zich willen aansluiten bij de pas. Ondernemers die nog niet benaderd zijn, maar wel graag mee willen doen, kunnen zelf contact opnemen met Groupcard, via 088-5387082 of via www.samenindekrimpenerwaardpas.nl