Afbeelding

Simply Joy viert jubileum

cabauw • Simply Joy, onder leiding van dirigente Annemiek van Beek, vierde zondagochtend haar 40-jarig bestaan met een Top2000-kerkdienst in de Heilige Jacobuskerk in Cabauw.

Dirigente Annemiek van Beek, alt Carolien van Beek en tenor Andy van Zuijlen zijn al vanaf het eerste uur lid en werden tijdens de jubileumviering in het zonnetje gezet.

In een volle kerk trakteerde het jarige Simply Joy de circa 600 kerkbezoekers op nummers als Angels van Robbie Williams, Yellow en Fix you van Coldplay, You'll be in my Heart van Phil Collins en Still haven't found van U2. Speciaal voor deze jubileumviering waren ook oud-koorleden uitgenodigd om mee te zingen. De viering werd muzikaal omlijst door oud-comboleden. (foto: Karin van Baaren)


Optreden Cheerio

schoonhoven • Zangkoor Cheerio Schoonhoven verzorgt op zondagmiddag 12 november een optreden in restaurant Lekzicht te Schoonhoven. Er wordt van 14.00 tot 17.00 uur gezongen in drie blokken van een klein half uur met pauzes tussendoor. Bezoekers kunnen lekker meedeinen op de gezellige Nederlandstalige liedjes voor jong en oud.


Vogelshow

bergambacht • In het clubgebouw van vogelvereniging De Vogelvrienden, aan de Dijklaan 57 in Bergambacht, wordt deze week weer een vogelshow gehouden. Het wordt met 565 vogels één van de grootste shows in Zuid-Holland. Het evenement is te bezoeken op donderdag 2 november van 20.00 tot 22.00 uur, op vrijdag 3 november van 14.00 tot 22.00 uur en zaterdag 4 november van 10.00 tot 17.00 uur. Voor de liefhebbers is er een verkoopklasse aanwezig. De toegang is gratis en het clubgebouw is rolstoelvriendelijk.