Haastrecht revancheert zich tegen Stolwijk

stolwijk • Haastrecht tankte in en tegen Stolwijk het nodige zelfvertrouwen door de thuisclub met 1-2 te kloppen.

De Haastrechters gingen furieus van start en stonden binnen twintig minuten met 0-2 voor door goals van Kelvin Poot en Thijmen Raateland. Daarna verzuimde het elftal van Jack Harmsen door te drukken. Vlak voor rust scoorde Joost van Niekerk de aansluitingstreffer uit een vrije trap. In de tweede helft was Stolwijk lange tijd de meest aanvallende ploeg, maar kregen de bezoekers in de omschakeling zeker zulke goede kansen om de marge te vergroten. "Ik ben trots om mijn team," vertelde een goed geluimde Harmsen na afloop. "De tieners Joep Wijnands, Jos van Vliet en Thijmen Raateland weerden zich kranig in deze streekderby."

"Wij zijn veel te slap begonnen," merkte een balende Stolwijk-trainer Chris van de Weide op. "Over de gehele wedstrijd gezien vond ik ons niet de mindere."