Pak slaag voor DCV en Lekkerkerk

krimpenerwaard • DCV weet nu ook dat fouten door eersteklassers genadeloos worden afgestraft.

Oranje Wit maakte duidelijk dat er achterin nog werk aan de winkel is voor de Krimpenaren. Voor rust stond het al 2-0 voor de Dordtenaren. Na de pauze drong DCV aan, maar de rood-zwarten zagen Oranje Wit intussen verder uitlopen naar 4-0. In het laatste half uur gebeurde niets meer.

Lekkerkerk verspeelde teveel kansen om Kethel Spaland van zich af te schudden. In Schiedam ging de formatie van trainer Arian van Herk met 3-0 onderuit.

Al in de eerste minuut kreeg Senna van den Bosch een prima kans, maar hij faalde. Kethel Spaland deed dat niet en stond na 5 minuten op 1-0.

Lekkerkerk had daarna een licht veldoverwicht, maar ging te slordig met de kansen om. Kethel Spaland was effectiever en greep met 3-0 de volle buit.

Dilettant scoorde er op los tegen Zestienhoven. Op eigen veld won de ploeg van trainer Richard Mank met 6-3. Vorige week vielen er al zeven doelpunten in het treffen met Lekkerkerk, waardoor Dilettant de tweede plaats inneemt met een doelgemiddelde van 10-6.

Dilettant had in het eerste half uur al met 5-0 voor kunnen staan, maar niet alle kansen werden benut. Toch schoten Michael Fehl, Robin Segers en Remco Mulders raak. Bij 3-0 kreeg Zestienhoven de gelegenheid om terug te komen in de wedstrijd: 3-2. Daarna was Dilettant weer aan zet en scoorden Segers en de broers Van den Adel. Zestienhoven bepaalde de eindstand op 6-3.