Pluspop Cabauw met BZB en Peter Beense

cabauw • De organisatie van Pluspop Cabauw is klaar voor een nieuw festival. Het evenement vindt ditmaal plaats in het weekend van 8 t/m 10 september.

De vrijdag is voor de jongeren, met Pluspop KIDZ (van 16.00-19.30 uur). Er is een kinderdisco, waarbij de jongste bezoekers zich eerst kunnen laten schminken. Buiten de tent staan springkussens en een 'Bungee Fun' opgesteld. Limonade, suikerspinnen, patat en lekkere snacks maken het feest compleet. Vervolgens is er Pluspop Light (van 20.30-24.00 uur) voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. DJ BorrelTeam verzorgt de muziek deze avond. De entreeprijs is 5 euro.

Zaterdag 9 september staat vanaf 21.00 uur de Band zonder Banaan op het podium. Met enorm veel live-ervaring is deze formatie uitgegroeid tot een muzikale kameleon. Dit kleurrijke gezelschap maakt er overal een overrompelend en dampend optreden van. Dit hebben ze al bewezen op alle grote festivals zoals Pinkpop, Lowlands en de Zwarte Cross. Ook op Pluspop heeft BZB de tent al eerder moeiteloos omgetoverd in een feestende massa.

OerHollandse muziek staat centraal op de zondag, waarbij Peter Beense het feest aftrapt. Deze rasartiest trakteert de tent op een sfeervol optreden boordevol meezingers. Vervolgens is het de beurt aan Jan van Woudenberg uit IJsselstein en 'Helemaal Hollands'.

Een entreebewijs voor Pluspop op zaterdag en zondag kost in de voorverkoop 12,50 euro (aan de deur 15 euro). De minimumleeftijd is 16 jaar. Zie ook: www.pluspop.nl.