•  Diandell Doran en Ramon van de Velde in hun finale.
• Diandell Doran en Ramon van de Velde in hun finale. Foto: wijntjesfotografie.nl

Guus van Zeelst winnaar Langeland

krimpen a/d ijssel • Guus van Zeelst heeft het Langeland Open op zijn naam gebracht. De Krimpenaar versloeg in finale van het herenenkelspel 5 zijn vader Ton met 6-3, 1-6 en 7-5.

Wellicht dat de laatste nog de partij van het herenenkelspel 6 in de benen had. Daarin versloeg Ton van Zeelst zijn tegenstander Arjen Vroon met opvallend gemak: 6-1, 6-0. In het herenenkelspel 7 ging de zege naar Yuri van der Sman, die Raymond Kaak met 6-2, 6-3 opzij zette.

Bij de dames was Lena Beckx ongenaakbaar. Zij won in het damesenkelspel 6 de als eerste geplaatste Yasmin van der Ent met 6-0, 6-2.

In het herendubbelspel ging de strijd op niveau 5 tussen de TV Langeland-spelers Gabor Hornyak/Wouter Platenburg en Kin Cheung/Jeroen Faassen. De thuisspelers wonnen met 6-4, 2-6, 6-4 van de Capellenaren.

In het herendubbel 6 hadden Diandell Doran en Ramon van der Velde grote moeite om Yuri Bazen en Leon de Groot te verslaan. Na harde strijd wonnen zij in drie sets: 6-3, 2-6, 6-4.

Bij de dames gingen de bloemen naar Anja Baartman en Verena van der Haak (TVKL), die afrekenden met Isabel Horta en Natasja Jankovic: 6-2, 6-1.