• Het team van Schep Makelaardij.
• Het team van Schep Makelaardij.

Veelzijdigheid is de kracht van Schep

schoonhoven • Schep Makelaardij bevindt zich sinds juni weer op de meest prominente locatie van Schoonhoven, namelijk aan de voorzijde van De Toren aan het Lopikerplein.

Het team juicht de nieuwe, ruimere werkplek toe. Makelaar Bart Brandse hoort daar zeker bij. "Voorheen zat de Rabobank in deze ruimte. Ons kantoor bevond zich reeds enkele jaren aan de achterzijde. Toen deze plek vrijkwam, besloot Schep Makelaardij terug te keren. Daar ging een stevige opknapbeurt aan vooraf. We zijn nu beter zichtbaar voor het publiek, ook al ging dat gepaard met enige gewenning. Sommige Schoonhovenaren dachten dat hier nog bankzaken te regelen waren." Door de verhuizing naar een representatiever kantoor krijgen de drie makelaars Bart Brandse, Peter Nomen en Femke Krol meer aandacht van de buitenwacht. "Bezoekers lopen sneller binnen voor informatie of advies", zegt Bart Brandse. "Vooral de vraag naar reguliere woningen in het lagere segment neemt de laatste tijd toe. De woningmarkt is volop in beweging. Schep Makelaardij kan daar een grote rol in spelen. We beschikken over een groot netwerk en kennis op alle terreinen. Veelzijdigheid is onze kracht."

Het team van Schep Makelaardij is de afgelopen jaren volledig vernieuwd en bestaat inmiddels uit drie binnendienst medewerkers en evenzovele buitendienst medewerkers: Denise Fransen, Iris Franken, Nellie Schep bewaken het 'fort'. Zij werken nauw samen met de drie buitendienst medewerkers Bart Brandse, Peter Nomen en Femke Krol. "Dit is overigens nog exclusief de medewerkers van de afdeling agrarische makelaardij. Binnen dit team biedt Schep Makelaardij het gehele scala van vastgoed gerelateerde diensten. Kortom alle benodigde expertise is aanwezig om onze klanten op een zo correct mogelijke wijze van dienst te zijn", aldus Brandse.

Nu de markt aantrekt en de rente laag is, nemen mensen sneller het besluit om een andere woning aan te kopen. Daarin is de keus tussen nieuwbouw en bestaande woningen vooral een kwestie van smaak. "Voor onze projecten in Thiendenland II, Nieuw Hooijkaas en de Bollocatie is veel belangstelling", weet Bart Brandse. ,,Daardoor ontstaan ook mogelijkheden voor aankopen van woningen in het centrum van Schoonhoven of elders in de regio. Dan zijn ze bij ons op het juiste adres."


Pieter van der Laan