Clubkampioenen

bergambacht • Badmintonvereniging Blue Sky uit Bergambacht werkte onlangs de clubkampioenschappen af. Het werd een sportieve maar vooral sfeervolle dag in De Waard. Clubkampioen bij de heren werd Jelle van der Stoel. Hij won in de finale van Gert-Jan Seip. Bij de dames versloeg Manouk van Vliet in de eindstrijd Ingrid van Zoest.

Goud voor JCK

krimpen a/d ijssel • Met gouden medailles voor Sascha Roër en Dianne Stolk was Judo Club Krimpen (JCK) nadrukkelijk aanwezig op het Open Beverwijkse judotoernooi. Marrick Meijers won bovendien het zilver. Mick Röer nam genoegen met de bronzen plak in zijn categorie. Dianne Stolk genoot dubbel van haar overwinning in Beverwijk. Door dit resultaat won ze het klassement 'judoka van het jaar' van JCK. Ook Marrick Meijers kreeg een beloning. Hij werd na deze tweede plaats bij de mannen eveneens gehuldigd als 'judoka van het jaar'.

Zilver

schoonhoven • Na een gouden medaille bij de NK doublette heeft Kasper Stok nu de zilveren medaille gewonnen bij de NK triplette voor aspiranten. Samen met zijn teamgenoten Lars de Roos en Jordan Niechial verloor hij de finale met 12-13 van het damesteam van de NJBB. Vader Marcel Stok miste met zijn team net het podium bij de mannen, na een 11-13 nederlaag in de kwartfinale.