Arendshoeve wordt 'Charme Hotel'

bergambacht • Hotel/restaurant De Arendshoeve in Bergambacht gaat per 1 juli samenwerken met hotelketen Charme Hotels. Hiermee stopt de samenwerking met Hampshire Hotels.

Laatstgenoemde keten verschuift de aandacht naar hotels in eigendom en stopt met haar franchiseproduct. Dit betekent voor De Arendshoeve, dat sinds medio 2013 een licentieovereenkomst met Hampshire Hotels heeft, dat een langere samenwerking niet mogelijk is.

Met Charme Hotels is een partner gevonden die past bij het beleid van De Arendshoeve, stelt Ad Scheer, algemeen directeur van KW Horeca en De Arendshoeve: "Wij vinden dat een samenwerking met een hotelketen wenselijk is om up-to-date te blijven op het gebied van veranderingen in de consumentenmarkt en de hotelsector. Charme Hotels biedt hierin, mede door haar softe franchiseformule, open communicatie en soortgelijke hotels, uitkomst."

De 'Charme' hotels onderscheiden zich volgens Ad Scheer door middel van hun 'voortreffelijke keukens en rustieke uitstralingen'.

"Onze gasten zullen nauwelijks tot geen verschil merken. Wij blijven al onze activiteiten op dezelfde wijze aanbieden voor zowel de zakelijke, particuliere als de vrijetijdsmarkt."