Nieuwe RegioBank-fietstocht door K'waard

krimpenerwaard • Na het succes van vorig jaar organiseren de RegioBank-kantoren op zaterdag 20 mei een nieuwe fietstocht door de Krimpenerwaard.

"Vorig jaar stapten zo'n driehonderd deelnemers op de fiets", kijkt Janet van Erk-Noordergraaf van RegioBank Stolwijk tevreden terug. "De reacties waren zeer positief. Reden om er een vervolg aan te geven." Naast de RegioBank-kantoren in Stolwijk, Haastrecht, Schoonhoven en Lekkerkerk, die vorig jaar aan de basis stonden van de Krimpenerwaard-fietstocht, sluit nu ook de RegioBank in Krimpen aan den IJssel aan. "Dit betekent dat de deelnemers hun energie aardig kwijt kunnen aankomende zaterdag", meldt Janet. "Ieder kantoor is start- en stempelpunt, al zijn de fietsers zeker niet verplicht om alle kantoren aan te doen. Bij een stempel van minimaal twee kantoren ontvangt men een leuke attentie."

Verder wordt op iedere RegioBank-locatie voor een lekkere versnapering gezorgd en kan men op deze adressen de fietsband oppompen of de accu van de elektrische fiets opladen.

Achterliggende reden voor het opzetten van de Krimpenerwaard-fietstocht is dat de RegioBank de meeste bankkantoren in de Krimpenerwaard heeft. Bijzonder in een tijd dat veel banken zich terugtrekken "Daarnaast zijn we uitgeroepen tot meest klantgerichte en klantvriendelijke bank van Nederland. We vinden het daarom leuk als mensen al fietsend kennis met ons kunnen maken." Fietsers krijgen een plattegrond bij de RegioBank-kantoren en kunnen in eigen tempo een route uitstippelen. Deelname aan de fietstocht is gratis; opstappen kan van 9.00 tot 11.00 uur (de fietstocht duurt tot 16.00 uur).

De kantoren van RegioBank zijn te vinden aan het Raadhuisplein 25-27 in Lekkerkerk (Zuyderleven Groep/voorheen De Jong Assurantie Adviseurs), aan de Kleine Haven 1 in Haastrecht (Van der Voet Assurantiën | Bankzaken), Achter de Kerk 8 in Stolwijk (Endass Verzekeringen), Doelenplein 11 in Schoonhoven (De Onderlingen) en Parallelweg 1A in Krimpen aan den IJssel (Koos Rook Verzekeringen V.O.F.) Meer informatie via Facebook (RegioBank Fietstocht door de Krimpenerwaard 2017) of telefonisch (0182-342548).