• Jaap de Vries in de showroom van Anto beeld en geluid.
• Jaap de Vries in de showroom van Anto beeld en geluid. Foto: Adri Verhoeven

'Anto' gaat voor Intens Beleven

stolwijk • Wie bij 'Anto beeld en geluid', aan de Wijdstraat 3A in Stolwijk, binnenloopt, begrijpt direct het motto 'Ontdek intens beleven'.

De 150 vierkante meter grote winkel is geheel gevuld met televisies, audioapparatuur en een ruime sortering 'smart home gadgets'. Bijzonder is dat klanten alles kunnen horen, beetpakken en voelen, ofwel beleven. Donderdag opende de trotse eigenaar Jaap de Vries, samen met vele genodigden, officieel de deuren van de nieuwe winkel. Vrijdag en zaterdag vierde hij samen met Anto Elektra de openingsdagen met mooie aanbiedingen.

Jaap de Vries wist het al op jonge leeftijd: eens zou hij een eigen onderneming beginnen. Via verkoper/monteur van het eerste uur bij Anto Elektra, en na een aantal jaren accountmanager geweest te zijn bij distributeurs van verschillende elektronische merken, is hij nu terug waar hij zijn loopbaan eens begon. Als zelfstandig ondernemer, maar wel onder één dak met Anto Elektra en met dezelfde vertrouwde service.
Aan de grote, gezellige tafel in het midden van de winkel laat Jaap zijn klanten graag genieten van alle mogelijkheden die de hedendaagse apparatuur ons biedt. Alleen al een simpele beweging over die tafel maakt dat het licht in het pand aan of uit gaat. Dit is slechts één van de smart home producten, die door Anto beeld en geluid in elke woning geïnstalleerd kunnen worden. "Een sleutel om de deur te openen zullen we nog wel een tijdje nodig hebben, maar via de smartphone of tablet is het nu al mogelijk om alle functies voor een zo comfortabel mogelijk huis te installeren en te bedienen."

De 45 televisieschermen, van klein tot megagroot, vallen de bezoeker direct in het oog. De uitgebreide collectie is de grootste trots van de jonge ondernemer. "Vroeger kocht je een televisie om je favoriete programma te bekijken, maar dankzij de nieuwste trend op dit gebied, de Oled tv, wordt een gewoon avondje televisie kijken intens genieten."

Naast de uitgebreide keuze aan beeld is ook de audioapparatuur bij Anto beeld en geluid het neusje van de zalm. Klanten zullen zien dat ook een gerefurbished assortiment Apple-producten verkrijgbaar is, net als een grote sortering computeraccessoires en inkt-cartridges van het huismerk, mét omruilgarantie.

q www.antobeeldengeluid.nl

Adri Verhoeven