Dilettant blijft in spoor Lekkerkerk

lekkerkerk • Lekkerkerk behield de koppositie in de 4e klasse E door LMO met 1-3 opzij te zetten. Lekkerkerk heeft een punt meer dan Dilettant.

De mannen van trainer Arian van Herk kwamen tegen LMO wat moeizaam op gang en incasseerden vlak voor rust een tegentreffer. Nog voordat de scheidsrechter voor rust floot, zorgde Martijn de Jong voor 1-1. Na de pauze namen de bezoekers het heft in handen en werden de Rotterdammers naar een regelmatige 1-3 nederlaag gespeeld. Stan Burggraaf en Niels van Niekerk verzorgden de productie,

Dilettant blijft in het spoor van de koploper. Overmaas werd met maar liefst 0-8 afgedroogd. Michel v/d Herik scoorde vier keer. De teruggehaalde veteraan opende reeds in de derde minuut de score. Nadat Robin Segers niet veel later een tweede treffer produceerde, hingen de Rotterdammers al in de touwen. Nog voor rust zorgden Van de Herik en Remco Mulders voor 0-4.

Na rust bood Overmaas wat meer tegenstand. Veel resultaat leverde het niet op, omdat Marnix van den Adel een penalty kon verzilveren: 0-5. Michel van de Herik rondde vervolgens een voorzet van Mulders af: 0-6. De routinier had het prima naar z'n zin, want ook nummer zeven kwam van zijn voet. Marnix van den Adel bepaalde met een kopbal de eindstand op 0-8.