Afbeelding

Nieuwe bistro

stolwijk • Frank Streefland, eigenaar/chef-kok van restaurant De Nieuwe Polderkeuken/De Nieuwe Polderkamer, opent medio april een nieuwe, laagdrempelige bistro.

Deze horecagelegenheid zal, inclusief straatterras, gevestigd worden in de benedenetage van het kenmerkende rode hoekpand aan het dorpsplein van Stolwijk. Frank Streefland: "Deze verdieping, die ook bekend staat als De Nieuwe Polderkamer voor feesten en partijen, biedt standaard zeventig zitplaatsen. Ook is er een centrale bar en keuken, vanwaar uit gasten bediend zullen worden."
Deze nieuwe 'eetkamer' van Stolwijk zal volgende maand haar deuren openen van woensdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur. Vanaf 12.00 uur kan er doorlopend worden aangeschoven om gebruik te maken van de lunch- en/of dinerkaart.

"Er wordt een brede, toegankelijke menukaart met onder meer broodjes, salades, soepen, diverse voor-, hoofd- en nagerechten gevoerd", stelt Streefland. "Hierbij komt het accent te liggen op het gebruik van mooie vleesproducten van kwaliteitsleveranciers uit de eigen regio: prima porties, ambachtelijk bereid, met daarbij een mooi glas wijn of bier. Een goed aangeschreven adres wordt zo nog gezelliger, aangezien dagelijks de ambiance gecreëerd wordt om eens aan te komen waaien."

Streefland benadrukt dat het mogelijk blijft om partijen of privédiners te bespreken in De Nieuwe Polderkamer.


Veilig internetten en bankieren

schoonhoven • De Rabobank geeft donderdagmiddag 23 maart om 14.00 uur aan de Oranjeplaats 45B voorlichting over veilig internetbankieren en pinnen. Belangstellenden zijn welkom; de bijeenkomst is ook interessant voor niet-Rabobankklanten. De toegang is gratis. Voor meer informatie, stichting SWOS, 0182-384550.


Huidstudio Zuiver viert jubileum

schoonhoven • Huidstudio Zuiver viert deze maand haar driejarig jubileum met een mooie aanbieding.

De studio van Annette de Ruiter, gevestigd aan de Dam 7 in Schoonhoven (boven Remaiko's Haircompany), staat volgens de eigenaresse garant voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen. "Door jarenlang te hebben gewerkt in diverse cosmetische klinieken weet ik als geen ander wat een mooie en gezonde huid voor mensen kan betekenen. Dat is voor de één minder rimpels en voor de ander minder puistjes. De juiste producten en behandelingen zijn essentieel voor een goed resultaat. Ik kan beide bieden in mijn professionele salon."
Voor mooi gestileerde en getinte wenkbrauwen konden klanten altijd al bij Huidstudio Zuiver terecht, maar sinds verleden jaar biedt Annette de Ruiter ook permanente make-up wenkbrauwen en eyeliner aan. Huidstudio Zuiver is ANBOS-lid en GGD-gekeurd. Meer info: www.huidstudiozuiver.nl