Marije de Bruin in haar nieuw 'Vivaz for Women'.
Marije de Bruin in haar nieuw 'Vivaz for Women'. Foto: Adri Verhoeven

Vivaz for Women op nieuwe locatie

schoonhoven • Eigenaresse Marije de Bruijn heeft afgelopen week vol trots de deuren van haar nieuwe 'Vivaz for women' geopend. Van Haven 59 verhuisde de damesmodezaak naar Haven 70 in de binnenstad van Schoonhoven.

Naast het altijd verrassende en uitgebreide assortiment van Vivaz damesmode kunnen klanten nu ook bij Marije terecht voor kleine cadeautjes en lifestyle artikelen.

De onderneemster noemt deze stap 'een spannende' in haar zakelijke carrière. "Na ruim twee jaar aan de overzijde van het water mijn winkel te hebben gerund, kwam dit op mijn pad", vertelt ze. "En omdat ik in het oude pand tegen steeds meer dingen aanliep, en daardoor ongewilde compromissen moest sluiten, heb ik het aanbod omarmd."


Marije wist dankzij de hulp van haar ouders en haar man Marcel het kille, wat ongezellige winkelpand om te toveren tot een gezellige, sfeervolle ruimte, waar elke vrouw zich welkom voelt. "Ik heb heel mijn ziel en zaligheid in de inrichting en aankleding van dit pand gestopt en hoop dat mijn klanten het zullen waarderen." Dat blijkt zeker het geval: de eerste reacties van familie, vrienden en klanten zijn louter positief.

Marije is van mening dat niet alleen het assortiment dames over de streep trekt, maar dat een winkel vooral 'goed moet voelen'. De altijd enthousiaste Marije draagt daar zeker aan bij. "Ik doe niets bijzonders, maar benader mijn klanten zoals ik ook zelf graag behandeld wil worden", zegt ze.

Voor Marije is het assortiment van Vivaz moeilijk te omschrijven. "Ik denk dat mijn stijl net even anders is dan de collectie in de gemiddelde damesmodezaak. Misschien een tikkeltje eigenwijs, maar altijd met oog voor verrassende details. Daarbij moet het vooral ook lekker zitten."

Vivaz for Women nodigt alle dames van 12 tot 80 jaar uit om een kijkje aan de Haven 70 te komen nemen. "Mijn doelgroep is heel breed. Is het niet de kleding, dat is er altijd wel een verrassend cadeautje waar ik mijn klanten blij mee kan maken."

Adri Verhoeven