• Het jaar inluiden in Herwijnen.
• Het jaar inluiden in Herwijnen. Foto: nl.123rf.com

Oud- en nieuwfeest in Herwijnen

leerdam • Imagine Dance-Events organiseert rondom de oud- en nieuwperiode weer een groots feest in een verwarmde tent bij de kruising van de Graaf Reinaldweg en de Nieuwe Steeg in Herwijnen.

De eerste feestavond staat vrijdag 29 december al op de planning. De tent is vanaf 17:00 uur open, dan staan er verschillende stamppotten en erwtensoep voor de bezoekers klaar. Om 19:00 uur uur zijn er verschillende kooroptredens. Ook is deze avond weer de inschrijving van trekkertrek op het Boeruh Rock 2018, dat plaats vind op vrijdag 13 en zaterdag 14 april volgend jaar.

Om 21:00 uur begint Foute Party met dj Kelvin en optredens van Barry Badpak en Danny Panadero. De entree voor de stampottenavond is gratis en voor de feestavond wordt vanaf 21:00 uur 10 euro entree gevraagd. Imagine Dance-Events organiseert vervolgens op maandag 1 januari een nieuwjaarsfeest, de tent gaat om 01:00 uur open.

Bus

Achter de draaitafel staat dj Hansie - bekend van het beruchte duo De Oktoberfest DJ's - klaar om de hele nacht de leukste hits te draaien en er een knalfeest van te maken. Feestzanger Jeroen van Zelst en feestduo Kaaigezellig maken deze feestavond compleet met een spetterend optreden. De entree is gratis en na afloop zijn er natuurlijk weer de traditionele koffie en broodjes. Ook is het dit jaar opnieuw mogelijk om met een speciaal geregelde bus naar het feest te komen. De bus gaat langs Hellouw, Haaften, Tuil, Asperen, Heukelum, Vuren en Dalem.


q www.imaginedance-events.com