• De feestelijke opening van Boon's Markt.
• De feestelijke opening van Boon's Markt. Foto: PR Boon's Markt

Boon's Markt in Beesd geopend

beesd • Boon's Markt in Beesd heeft afgelopen donderdag haar deuren feestelijk geopend.

De gloednieuwe supermarkt lijkt in niets meer op de MCD supermarkt die eerder op deze plaats was gevestigd. De winkel is sterk vergroot en gaat vers professioneel invullen door middel van een versplein. Voorafgaand aan de opening werd er op woensdagavond al een open huis georganiseerd. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de klanten al even een kijkje nemen in hun nieuwe supermarkt.

Vervolgens was donderdagochtend vroeg de officiële opening. De jongste kinderen van de basisschool stonden in de kou te wachten om de winkel te openen. Daarom werd de toespraak kort gehouden en werd de schaar overhandigd aan een dametje met een roze mutsje, die parmantig het rode lint doorknipte en daarmee de winkel opende. De kinderen mochten vervolgens als eerste de Boon's Markt beoordelen en zij vonden de winkel allemaal prachtig geworden. De kinderen kregen allemaal een Boon's Markt-rugtasje met wat lekkers erin.


Voordeelstraat

De slogan van Boon's Markt is; het kan wèl! Hiermee wil Boon's Markt vertellen dat ze èn het lekkerste vers hebben èn heel voordelig zijn. Bij binnenkomst in de nieuwe Boon's Markt, lacht het vers de klanten tegemoet. De winkel heeft een moderne uitstraling gekregen. De klanten komen binnen op een versplein met een keur aan verse producten. Groente en fruit, vers vlees, verse vleeswaren, kaas, brood en gebak vormen samen een wereld van vers. Aansluitend vinden de klanten een presentatie van gekoelde producten en gaat de winkel over in ruime presentatie van houdbare producten. Centraal in de winkel staat de voordeelstraat waar alle weekaanbiedingen bij elkaar gepresenteerd worden. Aan het einde van de winkel vindt de klant de diepvriesproducten en kassa's. Nieuw in de winkel en in Beesd is de Primera. Hier vindt de klant een uitgebreid assortiment rookwaren, lectuur, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten en kantoorbenodigdheden.

Boon's Markt ligt aan het Dorpsplein in Beesd. De gastheer is Mark Verlijsdonk. Telefonisch is de winkel bereikbaar op nummer: 0345-525650. De supermarkt is elke dag geopend van 08:00 tot 20:00 uur, op zondag is Boon's Markt dicht. Meer informatie staat op de website van Boon's Markt.


q www.boonsmarkt.nl