Sluiting Rivas Leef&-winkel in Beatrix

regio • De Rivas Leef&-winkels in Sliedrecht (locatie Waerthove) en Dordrecht (locatie Zorgboulevard Dordrecht) zijn voor het laatst geopend op vrijdag 22 december. De winkel in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem sluit met ingang van maandag 1 januari 2018 en wordt overgenomen door Vegro die elders in Gorinchem een winkel opent. De webwinkel www.rivasgezondheidswinkel.nl is vanaf zondag 31 december niet meer in gebruik. Mensen kunnen dan gebruikmaken van de webwinkel www.vegro.nl.

Continuïteit

Rivas zorgt ervoor dat de continuïteit van de dienstverlening blijft gewaarborgd. Klanten kunnen terecht in de winkels van Rivas' samenwerkingspartner Vegro in de regio. De dichtstbijzijnde Vegro-winkels vinden klanten aan het Admiraalsplein 14 in Dordrecht, Passage 4-6 in Zwijndrecht en De Markt 52 in Culemborg.


Netwerkochtend Open Coffee VHL

leerbroek • Open Coffee Vijfheerenlanden houdt op 22 december een netwerkochtend in De Vergulde Kip in Leerbroek. "Het afgelopen jaar was een inspirerend jaar met nieuwe en bekende ondernemers. Op 22 december nemen we tijdens de op de Kerst geïnspireerde Netwerkochtend afscheid van 2017. We doen dat op een interactieve manier en geven zo een boost aan ons nieuwe ondernemersjaar 2018", aldus de organisatoren van de bijeenkomst. Dresscode: business casual met een 'vleugje Kerst'. Datum: vrijdag 22 december. Locatie: De Vergulde Kip, kantoor van MKB Personeel, Middelkoop 86, Leerbroek. Tijd: 9:00-11:00 uur. Parkeren op het bedrijfsterrein of langs de weg bij het adres. Aanmelden verplicht. Dit kan via de website.

q www.opencoffeevijfheerenlanden.nl