• De lancering van de website.
• De lancering van de website. Foto: Geurt Mouthaan

Bedrijvig lanceert nieuwssite

regio • Bedrijvig Magazines heeft donderdagmiddag de nieuwe website gelanceerd. Het magazine brengt vanaf nu zeven dagen per week zakelijk nieuws uit de regio.

Met de website groeit Bedrijvig uit tot een multimediaal platform voor ondernemers. Het Kontakt Media geeft het magazine sinds 2014 uit in de regio's Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, Rivierenland en het Land van Heusden en Altena. Het wordt vier keer per jaar gratis bezorgd bij ondernemers. "Nieuws beperkt zich echter niet tot vier keer per jaar. Iedere dag gebeuren er interessante dingen in onze ondernemende regio. Wij vonden het daarom de hoogste tijd voor een Bedrijvig nieuwsplatform", vertelt Peter Vos van Het Kontakt Media en Bedrijvig Magazines.

De website biedt naast het laatste nieuws ook een agenda met daarin alle voor ondernemers interessante evenementen. Van netwerkevenementen en beurzen tot workshops. Via de site kunnen eenvoudig nieuwe evenementen voor de agenda worden ingestuurd. Tevens is de nieuwste uitgave van het magazine online te lezen via de actieve e-paper.

Daarnaast biedt BedrijvigMedia.com interessante mogelijkheden voor adverteerders. Zij kunnen via banners aandacht vragen voor hun onderneming, maar natuurlijk ook via een artikel dat mee wordt genomen in het nieuwsoverzicht van de website.

Deze advertorial wordt automatisch ook gedeeld via de Facebookpagina, het Twitteraccount en de LinkedIn pagina van Bedrijvig Magazines. "Zo kunnen ondernemers profiteren van het bereik van ons platform. Daarnaast kunnen ze deze links eenvoudig gebruiken om het bericht ook op hun eigen website en social mediakanalen te promoten", vertelt Geurt Mouthaan, eindredacteur van Het Kontakt Media en Bedrijvig Magazines. "We kijken natuurlijk verder dan alleen tekst", zegt Mouthaan. "Het is ook mogelijk om uit te pakken met een mooie bedrijfsvideo. Deze kunnen ondernemers via Het Kontakt Media laten maken. Zo hebben zij al hun marketingactiviteiten op één adres."


q www.bedrijvigmedia.com