Vuren komt net tekort na inhaalrace: 5-4

ameide • Vuren leek bij Ameide bezig aan een kansloze wedstrijd. Na een 4-0 ruststand en 5-1 tussenstand begon de ploeg van Ron Vlot echter aan een inhaalrace. Die strandde echter bij 5-4. Ron Vlot vreesde tijdens de wedstrijd weer tegen een zeperd aan te lopen. "Mijn jonge groep speelde in de eerste helft nu niet bepaald met heel veel zelfvertrouwen. Logisch, want de 7-0 van vorige week tegen Streefkerk zat nog tussen de oren en veel spelers verstopten zich om de bal maar niet te krijgen." Vuren kreeg via Kaj Brijder wel een opgelegde kans op de 0-1, maar hij miste jammerlijk. Daarna liep Ameide rap bij Vuren weg. Na rust scoorde Lorenzo Kooiman snel de 4-1, maar maakte Ameide ook weer de 5-1. Via weer Kooiman en Ian van Wijk kwamen de Gelderlanders terug tot 5-3. En toen ver in blessuretijd de ingevallen Bastiaan van Horssen van grote afstand de te ver voor zijn doel staande Fabian den Hartog verraste, hing een stuntje serieus in de lucht. Maar Vuren bleef steken op 5-4 en de punten bleven op Meihoven.