Ruim zeshonderd vogels te zien

leerdam • Vogelvereniging De Vogelvriend in Leerdam organiseert vrijdag 8 december en zaterdag 9 december haar grote tentoonstelling. Er zijn maar liefst 628 vogels te zien en te beluisteren. Tevens is er gelegenheid om met bestuursleden en leden van de vereniging te praten over de vogelhobby en eventueel over het lidmaatschap van De Vogelvriend.


Dansmiddag in kerstsfeer

spijk • In De Lindehof in Spijk vindt zondagmiddag 10 december een dansmiddag in kerstsfeer plaats. Dat betekent: er zijn bubbels, de kerstmuziek staat aan en er is zelfs een fotograaf aanwezig om de dansers op de gevoelige plaat te leggen. Ook is er een tombola. Iedereen die van dansen houdt, is welkom. Zowel paren als singles. Er komen allerlei dansstijlen voorbij: van quickstep, samba tot salsa en bachata. Er is aansluitend een koud en warm buffet in het dorpshuis, reserveren hiervoor kan direct bij het dorpshuis via 0183-563856. De dansmiddag is van 14:30 tot 18:00 uur, entree is 6 euro.


Masters of Spam op The Jungle-reünie

leerdam • Rockband Masters of Spam is gestrikt voor de reünie van jongerencentrum The Jungle op zaterdag 16 december. Eerder werden dj's Ronnie Hammond, Linda Blair, Marika Manson, Rini K. en Ron Stutz al bereid gevonden om de plaatjes uit de hoogtijdagen van het jongerencentrum ten gehore te brengen. Masters of Spam is een coverband die hits van onder meer Abba, Johnny Cash en Bonnie St. Claire op haar repertoire heeft staan. Maar wie denkt rustig mee te kunnen deinen op klassiekers komt bedrogen uit: Masters of Spam speelt alles het liefst een tandje sneller en harder. Kaarten voor de reünie zijn voor 5 euro zijn verkrijgbaar via onderstaande website. En via: De Kapper in Leerdam, Double D Tattoo in Leerdam en De Knijp in Leerdam. Ongeveer 80 procent van de kaarten zijn al weg. Kaartverkoop aan de zaal à 10 euro gebeurt op de avond zelf, zolang de voorraad strekt. Het spektakel begint om 21:00 uur.

q jungle.beheerjegegevens.nl