Rhelico verdiend langs Well

rumpt • Rhelico boekte op eigen veld tegen Well zijn derde overwinning van het seizoen. Voor rust was Rhelico heer en meester, vond trainer Olav van Rijkom. "Het verschil had toen al groter moeten zijn."

Rhelico kwam niet verder dan de 1-0 van Bas van Zanten, na een steekpass van Floris Rademaker. "We stonden voor het eerst dit seizoen in de rust op voorsprong. Daar werden we na rust toch een beetje zenuwachtig van", aldus de trainer-coach.

In de tweede helft was het balbezit voor Well, maar de grootste kansen waren voor de thuisploeg. Jelmer van Os besliste met de 2-0 de wedstrijd.


ASH houdt schade beperkt

hellouw • Toen Arkel bij ASH al na twee minuten op voorsprong kwam, hield heel Hellouw zijn hart vast. Het bleef in de resterende speeltijd echter bij 0-1 en dus was trainer Ron Laros best tevreden.
"Iedereen dacht inderdaad aan een monsterscore, maar door gebrek aan scherpte bij Arkel en goed keeperswerk van onze kant bleef het tot de rust 0-1", zei Laros. Ook in de tweede helft had Arkel continu de bal. "Maar we hebben wel wat kansjes gehad. Een paar kleine speldenprikjes", zag Laros. "Al was de gelijkmaker onverdiend geweest." Laros schaamde zich niet voor de nederlaag. "Het klinkt als een cliché, maar we kunnen hiermee vooruit. De top in deze klasse is met Unitas, VVAC en Arkel gewoon derdeklassewaardig."