Ongekende weelde in Heukelum

heukelum • Heukelum maakt tot nu toe een uitstekend seizoen door. Na de 4-1 zege op Papendrecht staat de ploeg op een gedeelde derde plaats in de 2e klasse F.

Trainer Marco Verbeek had zijn tactiek aangepast. "Tegen de top-3 zijn we er kansloos af gegaan. Dat wilden we niet nog een keer", legde Verbeek zijn defensieve speelwijze uit. Die keuze pakte goed uit. Geholpen door een vroege rode kaart, Papendrechter Koen Lighaam werd na 38 minuten weggestuurd wegens natrappen, hield Heukelum de gasten in bedwang.

Papendrecht kwam overigens terecht op voorsprong. Na een halfuur maakte uitblinker Sil van Putten uit een vrije trap vanuit het niets de 1-1. Na rust had Heukelum het een kwartier lastig tegen tien Papendrechters. De 2-1 van Ferry Meijdam betekende de genadestoot. Meijdam scoorde ook nog de 3-1 na voorbereidend werk van Tim Schwebke. Adem Kahraman bepaalde de eindstand op 4-1.