Bart van Andel bezorgt SVS'65 winst op ASH

27 nov 2017, 21:46

spijk • SVS'65 boekte op de valreep een nipte 2-1 overwinning op ASH. Het was voor de mannen uit Spijk de tweede zege op rij.

"We scoren moeilijk, anders hadden we het onszelf vandaag een stuk makkelijker kunnen maken", vond SVS-trainer Henk Donga. Hij doelde daarmee op een aantal onbenutte kansen. ASH-trainer Ron Laros: "In de eerste helft was SVS'65 beter, maar na rust hebben we het acceptabel gedaan. We bleven op de been en hadden soms een overwicht."

SVS'65 nam in de eerste helft de leiding. Na een overtreding van Peter van Herk op Bram Pons ging de bal terecht op de stip. Jorn Meijerink tekende voor de 1-0. Na rust kwam ASH langszij. Jens Duijzer scoorde de gelijkmaker. Vlak voor tijd pakte SVS'65 toch nog de volle winst. Bart van Andel scoorde de winnende treffer. "Leuk voor hem. Hij werkt zich een slag in de rondte", aldus Donga. "Ik ben blij dat we vandaag gewonnen hebben. Van een ploeg als Unitas kun je verliezen, maar de teams die om ons heen staan, zijn echt niet beter dan wij."

Laros houdt na opnieuw een nederlaag de moed erin. "Ik zie echt wel stapjes bij ons. We moeten door de uitslagen heen kijken. Dat is niet zo moeilijk, omdat de druk niet zo groot is in een klasse waaruit je niet kunt degraderen. Er is voldoende perspectief, zeker met die jonge gasten."