Heukelum pakt de draad weer op

27 nov 2017, 21:46

gorinchem • Na twee ruime nederlagen pakte Heukelum de draad van het winnen weer op. De puntloze hekkensluiter SVW werd met 1-3 verslagen. Heukelum kreeg de punten echter niet cadeau.
"We weten uit eigen ervaring dat als je net gepromoveerd bent en het nog niet draait, je toch een heel lastige tegenstander kunt zijn", verwees Verbeek naar Heukelums vorige seizoen. "Onze eerste helft was niet goed, maar na rust hebben we het vrij eenvoudig kunnen uitspelen."

Heukelum kwam voor rust via een prachtig afstandsschot van Marijn Hak op 0-1, maar ging met een gelijke stand de rust in (1-1). Ferry Meijdam zette zijn ploeg na rust al snel weer op voorsprong. Broertje Benjamin Meijdam klaarde tegen inmiddels tien SVW'ers met de 1-3 de klus.


Rhelico verliest bij Zuilichem

zuilichem • Olav van Rijkom vond het verschil met zijn ploeg en Zuilichem niet zo heel groot, maar Rhelico verloor wel met 4-0. "Zij hebben in hun as een paar heel goede voetballers. Die hebben de ervaring die wij nog missen." Zuilichem stond bij rust al met 3-0 voor en maakte in de tweede helft al snel de 4-0.

"Daarna hebben we het helemaal niet slecht gedaan. Zeker op het middenveld waren we toen gewoon goed. Op de trainingen zit er echt wel progressie in bij ons, maar we hebben nog moeite om dat naar de wedstrijd te vertalen", aldus Van Rijkom.