Vuren steelt de punten

27 nov 2017, 21:46

vuren • Dat Vuren tegen De Zwerver met drie punten van het veld stapte, was goed beschouwd niet te geloven. De ploeg boekte een gestolen 1-0 overwinning. Damian Vogel tekende voor rust voor de enige treffer van het duel. "We speelden tegen een heel goede ploeg die er alles aan deed om een goal te maken. Wij deden er alles aan om de 1-0 over de streep te trekken. Het was met de hakken over de sloot, maar die mazzel moet je soms hebben", was trainer Ron Vlot realistisch. De drie punten waren echter meer dan welkom in Vuren. "Voor De Zwerver is dit zuur, maar daar heb ik natuurlijk niks mee te maken. We hadden deze punten gewoon hard nodig. We hebben geknokt voor wat we waard waren."


Asperen strijdend ten onder

asperen • Het gaat dit seizoen op-en-neer bij Asperen. Na de wanvertoning van vorige week kwam de ploeg van Ton Blom tegen Alblasserdam wel weer goed voor de dag. Dit keer leverde het echter niks op. De gasten wonnen met 1-3. "Het enige dat ik mijn ploeg kan verwijten, is dat we niet gescoord hebben toen we de kans kregen. Want we hebben echt wel kansen gehad", zei Blom. Zijn ploeg begon goed, maar nadat de gasten op 0-1 kwamen, nam Alblasserdam het heft in handen. Na de 0-2 moest doelman Dennis Rooijackers zijn ploeg een aantal keren redden. "Maar daarna rechtten we onze rug", zag Blom. Tom Maddison benutte één van de kansen. Ook na rust hing de gelijkmaker in de lucht, maar toen Alblasserdam naar 1-3 counterde, was de wedstrijd gespeeld.


HSSC'61 verliest van SV Lopik

hei- en boeicop • Dat de eerste klap een daalder waard is, kunnen ze bij HSSC'61 wel bevestigen. De ploeg uit Hei- en Boeicop ging zaterdag met 1-2 onderuit tegen nummer vier, SV Lopik. Een nederlaag die voorkomen had kunnen worden als de thuisploeg wat scherper was gestart. Dankzij een persoonlijke fout in de defensie van de oranjezwarten keek men bij rust tegen een 0-1 achterstand aan. "En de tweede helft was nog maar amper begonnen of de 0-2 lag al in het netje", blikte trainer Gerrit Molenaar terug. "In het restant van de wedstrijd heeft er vervolgens nog maar één ploeg gevoetbald. We begonnen onze duels ineens te winnen, zetten de tegenstander vast, scoorden ook via Floris Kool, maar resultaten leverde dat allemaal niet op. Tot veel meer gevaar dan wat afstandsschoten kwamen we in het laatste half uur niet", moest Molenaar eerlijk erkennen.


Beesd onderuit in derby bij GVV

geldermalsen • Ook in de derby bij GVV was Beesd niet bij machte om een goed resultaat te boeken. De ploeg uit Geldermalsen won met 4-1. Toch was trainer Dick Wammes wel tevreden over het veldspel van zijn ploeg. "Dat was een stuk beter dan de laatste weken. We zaten er best lekker in." Dat zijn ploeg toch verloor, lag volgens Wammes aan de manier van verdedigen. "Dat was soms halfbakken en gewoon slecht. Dat moet veel en veel beter. Tegen een ploeg als GVV is dat dodelijk." Met een van richting veranderd schot kwam GVV op voorsprong. Na de 2-0 vlak voor rust nam GVV in het kwartier na de thee afstand: 4-0. Pas vlak voor tijd deed Beesd wat terug. Jarno van de Water tekende voor de 4-1.