• Sommige cursisten hadden een plattegrond meegenomen.
• Sommige cursisten hadden een plattegrond meegenomen. Foto: Peter Verbeek

Veel animo voor workshop styling

24 nov 2017, 12:28

leerdam • Cosmopolite Living gaf afgelopen woensdagavond de aftrap voor haar nieuwe meubelcollectie in Leerdam. Dat gebeurde door het laten verzorgen van een workshop 'Moodboard', door twee interieurstylisten die hebben meegewerkt aan het tv-programma Designdroom.

Hester en Peter in den Eng zijn begin 2017 gestart met hun woonwinkel aan de Techniekweg, in een pand met een vloeroppervlakte van 6.000 vierkante meter. De consument kan op de begane grond terecht in Cosmopolite Living, voor scherp geprijsde meubels naar wens in maat, uitvoering en stoffering. Op de eerste etage is Budget King Store, voor kwalitatief goede meubels, met snelle levertijden maar in een lager prijssegment. Op dezelfde verdieping heeft Leerdam en omgeving er, met Sleep Time, een geheel nieuwe en uitgebreide lijn op het gebied van slapen bij.

Peter in den Eng legt uit: "We willen regelmatig een gratis evenement organiseren voor de consument, steeds voor een andere doelgroep. Via deze workshop maken twintig personen op een werkplaat hun eigen woonstijl op een creatieve manier zichtbaar. Ze doen dat met behulp van vakbladen als VT Wonen, en krijgen persoonlijke begeleiding bij het maken van hun ontwerp." Daarom was er woensdagavond een workshop 'Moodboard', de activiteit was in handen van twee stylisten van het programma Designdroom.


Vervanging

Miranda van Rossum uit Lexmond was een van de deelneemsters aan de workshop woensdagavond. "Een jaartje geleden zijn we verhuisd, maar we leven nog steeds op het meubilair dat we twintig jaar geleden hebben aangeschaft. Het interieur van onze woonkamer is dringend aan vervanging toe." Van Rossum zocht het in stoere meubelen van natuurlijke materialen, en liet zich daarbij niet alleen inspireren door de foto's uit de vakbladen, maar ook door haar medecursisten en de woonstylisten.

Een andere deelnemer aan de workshop meldde dat ze onlangs nieuwe meubels heeft gekocht bij Cosmopolite Living, maar nog worstelt met de kleurstelling en de woonaccessoires die daar het beste bij passen. "Ik kan hier voldoende inspiratie op doen en heb goede tips gekregen. Ik vind deze workshop hartstikke leuk, en ben heel blij dat ik erbij mag zijn."

De cursisten werden woensdagavond ontvangen met koffie en gebak, met drankjes en heerlijke hapjes, en kregen na afloop van de geslaagde avond een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Meer informatie over de woonwinkel is te vinden op de internetpagina.


q www.cosmopoliteliving.nl